неділя, 24 березня 2019 р.

Вимірюй усе доступне вимірюванню та роби доступним ще недоступне

19 березня 2019 року на базі нашої школи відбулося засідання Школи педагогічної майстерності вчителів математики. Тема засідання – «ІКТ як засіб формування творчої активності учнів».
Разом з вчителем математики Свірідовою С.С.  ми провели майстер-клас, на якому  продемонстрували можливості використання  інтерактивної дошки на уроках,   сервісів Learning Apps та Smart Learning Suite Оnline. 
Своїм досвідом складання завдань для коллаборативних вікторин та їх проведення на ігровій платформі Triventi поділилась вчитель математики Новопразького НВК Луценко Тетяна Анатоліївна.   
Вчитель математики та інформатики Головківського НВК Щербина Вікторія Віталіївна показала в дії створення  презентацій в Power Point для демонстрації перетворення графіків функцій та геометричних фігур.         
Учитель Олександрівської ЗШ І-ІІІ ступенів Артеменко О.Г. поділилася  основними питаннями  афілійованої (не)конференції «Формування компетентнісного підходу в умовах Нової української школи: шляхи та виклики».
На згадку про зустріч залишилися позитивні враження, теплі відгуки учасників засідання, заряд позитиву та мотивація постійно оновлювати власні знання та ділитися ними з іншими вчителями.

Немає коментарів:

Дописати коментар