середа, 20 березня 2019 р.

Тиждень математики, фізики та інформатики 2019


З 11.03.2019  по 15.03.2019 у Протопопівській школі пройшов тиждень математики, фізики та інформатики  під девізом «Я думаю, а значить, я існую».  Мета тижня: розкрити творчі здібності учнів при вивчені предметів та відкрити художній талант школярів у баченні навколишнього світу з математичної,фізичної точки зору, формувати пізнавальний інтерес учнів до вивчення математики,фізики, інформатики, ​поглибити здобуті на уроках знання, показати способи їх використання на практиці, ознайомити учнів із життям відомих вчених-математиків,фізиків.
По-математичному святковим став вестибюль на І поверсі, оформлений ребусами, кросвордами, цікавими задачами з математики та інформатики, експозиціями «Цікаві факти з життя відомих математиків», «Таке дивовижне число ».
Протягом тижня проведено наступні заходи:  відкритий урок алгебри в 8 класі з використанням ІКТ «Квадратний корінь», змагання друкарів, турнір «Найрозумніший математик», конкурси  малюнків «Комп’ютерний живопис» та «Фізика навколо нас». Крім того, учні розв’язували казкові задачі та цікаві задачі економічного змісту. 



Предметний тиждень сприяв розвитку математичної культури, зацікавленості учнів у вивченні предметів та дав змогу провести цікаве, змістовне і корисне дозвілля.

Немає коментарів:

Дописати коментар