середа, 7 лютого 2018 р.

День безпечного Інтернету 2018

SID2018_EC_Insafe_INHOPE-016 лютого 2018 року у світі відзначався День безпечного Інтернету під гаслом «Створюй, спілкуйся та
поважай: кращий Інтернет починається з тобою» з метою залучити до дій кожного, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема, наймолодших користувачів. 
В Протопопівській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів 6 та 7 лютого було проведено цілий ряд заходів для учнів з метою поглиблення їх знань про безпечний Інтернет.
Молодші школярі взяли у часть у конкурсі комп'ютерних малюнків на тему "Інтернет загрози". 
Школярі подивилися мультфільм «Фіксики. Інтернет» та «Казка про Інтернет» . Після перегляду діти відповідали на поставлені запитання, розповідали цікаві історії, пов’язані з використанням Інтернету.
Учні 6 – 7 класів були активними  в грі «Безпечна подорож до країни Інтернет». Діти сворили Scratch-проекти, в яких застосували  пам’ятку про «Неприємності в мережі та як їх уникнути».



Учні 8 класу взяли участь в онлайн-уроці з нагоди Дня безпечного Інтернету з метою підвищення освідченості з питань безпеки використання цифрових технологій. Учні охоче обговорювали віртуальні загрози, які можуть завдати шкоди в реальному житті, а також вивчили пам’ятку про «Неприємності в мережі та як їх уникнути».
Для учнів 9 класу була проведена інформаційна бесіда "Інтернет – користь чи прихована небезпека". Визначили позитивний і негативний вплив Інтернету на підлітків.
Малюнок учня 3 класу Клочко Є. 
Малюнок учениці 3 класу Олексієвої В.

Немає коментарів:

Дописати коментар