неділя, 21 лютого 2016 р.

УВАГА! ОГОЛОШУЄТЬСЯ ВЕБ-КВЕСТ "ТЕКСТОВИЙ ПРОЦЕСОР MS WORD"

Текстовий процесор MS Word


       Довгий час знання, яких набувала людина протягом життя, передавались усно від покоління до покоління, що не забезпечувало безперервного поповнення бази знань людства в цілому. Безперервний процес збереження інформації забезпечила писемність, яка дозволяла накопичувати інформацію. Спочатку люди викарбовували написи на камінні, потім видавлювали гострими паличками на глиняних дощечках. Писали паличками на папірусі, пензликами на шовку і перами на папері. Гусяче перо змінили ручки з металевим пером, а їх – графітові олівці, авторучки, а згодом друкарські машини.
Проте в роботі з текстами залишалося незмінним головне: щоб внести зміни в текст, його потрібно було щоразу переписувати або передруковувати. І лише застосування комп'ютерів і спеціальних програм принципово змінило технологію роботи з текстом.
Мета квесту:
  • підвищити навички учнів роботи з текстови поцесором MS Word, мережею Інтернет тощо;
  • підвищити знання всіх учасників про безпечний Інтернет;
  • сприяти розвитку ІТ-компетентності учасників навчально-виховного процесу.
Учасники:
Учні 7-11 класів Протопопівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів
Терміни проведення:
З 24 лютого 2016 року по 27 лютого 2016 року
Підведення підсумків: 29  лютого 2015 року
Організатор квесту: Діденко Ю.Ю., вчитель математики та інформатики
Спосіб зв'язку:
e-mail: yulia.didenko2@yandex.ru
Останні приготування:
Отже, 22 лютого 2016 року ми розпочинаємо нашу подорож "Всесвітньою павутиною". На Вас чекають шість завдань, під час яких вам доведеться бути кмітливими, творчими, уважними, а в останньому завданні ще й швидким.
Всі завдання будуть розміщуватись в день відкриття з ранку в блозі вчителя за адресою: http://informaticdidenko.blogspot.com. Прийматись відповіді будуть до 23-55 останнього дня на електронну почту  yulia.didenko2@yandex.ru.

Немає коментарів:

Дописати коментар