вівторок, 9 лютого 2021 р.

День безпечного Інтернету 2021

 9 лютого 2021 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом «Разом для найкращого Інтернету».

У Протопівському ЗЗСО І-ІІІ ступенів День безпечного Інтернету відзначається щороку. У цей День, учасники освітнього процесу об’єднуються заради підвищення освіченості з питань безпеки онлайн та участі у заходах. Особлива увага приділяється підростаючому поколінню. Адже, діти та молодь мають право на особливий захист і допомогу під час роботи в Інтернеті та  мають бути під особливим захистом від перешкод для свого фізичного, психічного й морального благополуччя.

День безпечного Інтернету має на меті долучити до співпраці дітей і молодь, батьків і вихователів, освітян і представників громадськості, надихаючи їх відігравати свою роль у створенні найкращого Інтернету.

Учні 4 класу вирушили в гру-подорож «#Не_ведусь: ми герої безпеки в Інтернеті» та врятували Гуглика, який вивчав простори Інтернету й потребував допомоги.

Учні 7, 10 та 11 класів приєдналися до веб-квесту «Безпечний віртуальний світ». Працюючи над завданнями даного квесту, діти ще раз пригадали правила безпечної роботи в Інтернеті, адже сучасна молодь значну частину свого часу проводить у віртуальному світі.







Немає коментарів:

Дописати коментар